Prijave i startnine

POSTUPAK REGISTRACIJE

Prijave za utrku otvaraju se 15.12.2018., a zatvaraju 10.03.2019. (prijavljeni do 01.03.2019. dobivaju majicu). Prijave se zaprimaju isključivo on-line, putem prijavnice na web stranici utrke. Uplata startnine moguća je isključivo uplatom na bankovni račun organizatora ili putem PayPal-a. Uplatom startnine, prijava za utrku je potpuna. Prijave na utrku na dan natjecanja nisu moguće.

Svaki natjecatelj svojom prijavom izravno je suglasan da se na utrci natječe na osobnu odgovornost te da je upoznat sa pravilima i propisima utrke te da je upoznat sa rizicima koje ovakvo natjecanje sadrži. Isto tako natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke bilo prema natjecateljima ili trećim osobama.

Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja te se obvezuje nositi svu propisanu obveznu opremu tijekom cijele utrke.

STARTNINA I UPLATA

Plaćanje je moguće na dva načina, putem bankovnog transfera ili Paypal servisa. U oba slučaja, natjecatelj plaća dodatne troškove naknada za transfer novca. U Pay Pal opciji naknada je već uključena (Startnina + Pay Pal naknada).

Bay Green 11km, Cliff Blue 24km & Red 40km

170,00 kn (28€)


Dugi Otok Trail 2019
Primatelj: Mountain Traveller Croatia, E-tourist agency
Adresa: Velebitska 10, Seline, 23244 Starigrad-Paklenica
Banka: Zagrebačka banka d.d. , J. Jelačića 10, 10000 Zagreb
SWIFT/BIC: ZABAHR2X
Broj računa/IBAN: HR1723600001102732827
Svrha uplate: DOT 2019 – ime i prezime natjecatelja + kategorija

Startnina uključuje: organizaciju utrke, natjecateljski paket (majica, originalna medalja, sponzorski proizvod), hranu i piće na okrijepnim stanicama, izlet brodom od uvale Mir do Sali (samo za Bay Green kategoriju), ručak nakon utrke, dežurstvo HGSS-a, prijevoz natjecatelja na cilj utrke u slučaju odustajanja/povrede ukoliko se nalaze na vozilom dostupnom terenu, transfer tranzicijskih vreća (samo za Bay Green kategoriju), nagrade za pobjednike, ulaznica u Park Prirode Telaščica, originalne Dugi Otok Trail pobjedničke medalje.

POVRAT STARTNINE

U slučaju otkazivanja utrke od strane organizatora zbog nepredviđenih razloga (objektivne okolnosti), utrka se prebacuje na idući dan. U slučaju da se zbog objektivnih okolnosti utrka ne može održati ni idući dan, natjecatelj ne može ostvariti povrat startnine, ali može dobiti svoj natjecateljski paket. Startnina se ne može prebaciti na iduću godinu. Natjecateljski paket se može preuzeti isključivo na dan utrke, odnosno u slučaju otkazivanja utrke na adresi organizatora utrke u periodu kojeg odredi organizator.

U slučaju otkazivanja utrke od strane natjecatelja, dobit će povrat startnine u iznosu 30% od uplaćenog iznosa i to ako obavijesti organizatora putem kontakt forme najkasnije do 16.02.2019. u 15h. Nakon ovog datuma nije moguće ostvariti povrat uplaćene startnine.