Više o Dugi Otok Trail-u 2018.

DRAGI POSJETITELJI,

evo što vas očekuje na Dugom Otoku 17.03.2018. 😀

Unikatne medalje od maslinovog drva dobivaju svi natjecatelji (nijedna medalja nije ista) dok pobjednici dobivaju pobjedničke medalje od maslinovog drva sa motivom destinacije i originalne otočke proizvode.

Kao i prošle godine, nagrađujemo najljenije trkače po uzoru na poznatu utrku tovara na kojoj se bira najljeniji tovar 

Rendžeri PP Telaščica već godinama vode brigu o tovarima, ugroženoj vrsti, te će ih samo za ovu priliku pustiti uz stazu!

Svaki natjecatelj dobiva majicu (slika dolje) ako se prijavi do 01.03.2018.

Start utrke prati Tovareća mužika ali i dočekuje natjecatelje za prva tri mjesta u obje kategorije 

Bay Green kategorija završava svoju utrku u uvali Mir odakle se voze brodovima kroz otočki arhipelag natrag u Sali. Molimo da pripremite toplu odjeću za tranzicijske vreće koje će vas čekati u uvali Mir kako biste maksimalno uživali u vožnji brodom. Robu predajete tijekom prijava.

Po završetku utrke i proglašenju pobjednika očekuje vas ručak koji za vas pripremaju PP Telaščica uz degustaciju Mardešićevih ribljih proizvoda dok žiteljke spravljaju mnogo domaćih kolača.

I kakav bi to event bio na Dugom Otoku, a da Saljani (poznati “zaštitnici rocka”) ne organiziraju vrhunsku feštu pa vas očekuje koncert grupe Living Room iz Šibenika . Dakle, pripremite se za tulum do jutarnjih sati jer je repertoar pun rocka, bluesa i funka.

Kako program izgleda, morat ćete si osloboditi vikend 😁


«