Dugi Otok Trail 2020

POŠTOVANI NATJECATELJI I POSJETITELJI

Nadamo se da ste svi dobrog zdravlja i da kao i mi jedva čekate Dugi Otok Trail! Kako zabrane javnih okupljanja više nema, u dogovoru sa lokalnom zajednicom Dugog Otoka, definiran je novi termin utrke 10.10.2020.

Listopad je odabran iz praktičnih razloga budući kroz lipanj, srpanj, kolovoz i rujan nije moguće naći smještaj na Dugom Otoku, a i temperature ne idu u prilog trčanju.

Svi već prijavljeni natjecatelji koji su platili startninu, ne trebaju nanovo raditi prijavu jer prijava i uplata vrijede. Oni koji su izvršili samo prijavu, a nisu uplatili startninu, također se ne trebaju prijavljivati nanovo, već samo uplatiti startninu prema uputama na stranici PRIJAVE I STARTNINA.

Status vaše prijave i uplate možete provjeriti na stotinka.hr.

Povrat startnine za one koji ne mogu prisustvovati u novom terminu nije moguć, no može se preuzeti natjecateljski paket na dan utrke ili to može učiniti netko za vas.

Utrku ćemo morati održati u uvjetima kako preporučuje Hrvatski Zavod za Javno Zdravstvo i Stožer civilne zaštite RH (upute ćemo dobiti mjesec-dva pred utrku) tako da možete očekivati izmjene u satnici utrke, na prijavama, okrijepnim stanicama, načinu posluživanja obroka nakon utrke i ostalim stavkama za koje HZJZ smatra da ih treba prilagoditi.

Sretni smo što će se utrka održati i ovom prilikom vam šaljemo sportske pozdrave 🙂

Vidimo se u Salima!

DUGI OTOK TRAIL TEAM


«